Sunday, January 1, 2017

Joulupäivän facebookjulkaisuni oheisessa muodossaan poistettiin fb:stä täysin käsittämättömästi 1.1.2017. Facebook on jutkumafian ja farisealaisten hallussa





Joulupäivän facebookjulkaisuni oheisessa muodossaan poistettiin fb:stä täysin käsittämättömästi 1.1.2017. Facebook on jutkumafian ja farisealaisten hallussa

Ihmettelen mikä julkaisussani oli paheksuttavaa? Ei eroa mitenkään kenenkään järkevän isänmaallisen syvimmistä tuntemuksista, väitän tosissani.

Vastustan vastuutonta ylipopulaatioiden ylläpitoa. Tärkeämpää olisi luonnon ja kasvillisuuden suojelu ylipopulaatioiden vastuuttomalta laajenemiselta luontoa tuhoten.

"Joulupäivän uroteko: Ammuin matun pihaan (rusakko vierasperäinen Suomen valkoisen jäniksen syrjäyttäjä). Kurasta rusakkoa en ala nylkemään. Nytkähteli kuiviin ensimmäiset 3 harakkaa sitä jo nokkivat, varikset puissa valmiina tulemaan paloittelemaan. 


Toimikaa tekin ;) toimikaa vääränlaisen toiseuden torjumiseksi käytännön toimin aina ja kaikkialla. Luonnon vastarinta ei auta kun ihminen hölmöyksissään päästää luontoon toiseuden edustajia. Joulupukin joulupäivän esimerkki muulle Suomen kansalle. Muistakaa: Valkoisen alkuperäisen jäniksemme raiskaajista ei pääse eroon kuin tappamalla ne kaikki, sukupuuttoon. Kansallinen hätätila on julistettu: Vierasperäisten torjuntatalkoot käynnistetty: 

Ei pidä kansamme keskuuteen päästää koleraa, hiviä, neekerisankkeria, ne kaikki ymv loiset tulevat toisten loisten mukana oli sitten tarkastamattomista koirista, kissoista tai pahemmista kyse. Toimikaa! http://kansanmurha.blogspot.fi Kansakuntamme joutunut liki vastaavan joukkotuhonnan kohteeksi Bryssän ja Ryssän väestönsiirroin ja alueriistoin. Vuoden 1918 ja vapaussotiemme talvi- ja jatkosodassa osoitimme elinkykymme kansaamme lahdannutta imperialista miehittäjä-Ryssää kohtaan. Toivokaamme ettei ko geeni ole kadonnut. 

Kansakuntamme selviytymisen vuoksi olennaisinta on se että kansa nousee ja taistelee, uhreja on jo tullut väärinpäin. Todellisuuden ohittaminen toteutuu hallituksenkin kansakuntaamme raatelevana: 

Meillä on unelma-projektina. Seppo Lehto Joulupäivän sanomaa kansakunnalle"



Valitse valkoinen kulttuurinrikastaja Seppo Lehto maahanmuuton ja islamin vastustaja Tampereen yliopistosta kaupunginvaltuustoon 2017 Tampereen kuntavaaleissa. 

Suosi suomalaista. Kiitos Suomi 100 vuotta: Ryssän ja lähi-Idän sotarikolliset elintasopakolaisina ulos! Miehitetyt alueemme takaisin ja kaikki matuinvaasion tuotteet ulos alueiltamme! Käskytys on pyhä velvollisuuteemme: Ne kaikki ulos joilla ei ole Suomen passia tai hyväksyttyä suhdetta opiskelu- tai avio-oikeuden kautta silvotussa tynkä-Suomessa, samoin matuinvaasio ulos Laatokan Karjalaa, Petsamoa, Paanajärveä, Suomenlahden saaria myöden. = Miehittäjä-Ryssä takaisin moskovan oblastiinsa loisimasta toisten alueilta muuta Baltiaa, Saksaa, Ukrainaa ja Georgiaa myöden.

Banzai! Japanilta miehitetyt alueet myös takaisin!

Arigato domo ;)

-------------------------

Mustille murkinaa: Tuleppas nyt Musti ruokakipollesi? Muita Mustia ei kukaan isänmaallinen maahamme kaipaa?

http://mustille-murkinaa.blogspot.fi/

-----------------------------------------

No comments:

Post a Comment