Thursday, November 15, 2018

Oikeuslaitos se on aikamme suurin vitsi: Siksi lakeihin olennaisia muutoksia kuten lainlaatijoihinkin

"Oikeuslaitos" se on aikamme suurin vitsi: Siksi lakeihin olennaisia muutoksia, kuten lainlaatijoihinkin koostumukseltaan = Seppo Lehto lakien laatijaksi ja paskalakien kumoajaksi: 
 http://seppo-lehto-kansanedustajaksi.blogspot.com/

Keskuuteemme euroopan laajuisesti on tullut muista maanosista suuri osa taustaltaan puhtaita sotarikollisia kusettajia ymv, joiden tarkoitus on vain ottaa löysät pois elintasostamme ja syyllistää meitä elintasostamme ja ansaituista hedelmistämme, ne itselleen rasismiväittein saadakseen vastikkeettomasti.

Mafia nousi aikoinaan kartonoherrojen riistoa vastaan Italiassa. Koska alkavat eurooppalaiset kansat heräämään kusetustaan vastaan?
Seppo Lehto eduskuntaan tavoitteina: Oma kansa ensin; Kelan palvelut vain suomeksi = ei rahaa muiden maiden ylipopulaatioiden tänne houkutteluun, uskonrauha-, kansankiihotus- ja kunnianloukkauslainsäädännöt nurin. Ei mitkään persereikäkultit tarvitse erityissuojelua omilta rikoksiltaan ja niiden paljastamisilta. Tiedämme mitä koraanissa lukee: Vanha äijä pani alaikäisiä siinä kuin syyllistyi sotarikoksiinkin. Ko tahoille ei mitään turvaa tarvita. Kohta varmaan ko metodilla sanktioidaan Stalinin ja Lenininkin sotarikoksien arvostelu?

Seppo Lehto historioitsija Tampereelta eduskuntaan tuellanne
https://tamperelainen-eduskuntaan.blogspot.com

--------------------
Mustille murkinaa tai lopetettavaksi?
https://mustille-murkinaa.blogspot.com/
---------------------

No comments:

Post a Comment